Just the After :: Client Holla at La Jolla

October 17, 2017

Can I get a drumroll please… its Before and After time guys!

#ClientHollaatLaJolla is finally completed!! We’ve been working on this house for the past 2 years and it’s the best feeling that we have happy clients in the end. When we started, this house was a little bungalow. The clients had plans to smash it down to the ground and start from scratch. They wanted a modern farmhouse vibe, and so the exterior of the house was basically set in stone, but the clients allowed us to come through and tweak it a bit, to make it feel a little less beachy, and a little more modern. It was an excellent effort from the whole crew of  GDC Construction and a pleasure getting to work with them to help our clients get exactly what they wanted.

I don’t think we need to do a Before…because we smashed the house down to the foundation..so here are the Afters!

:: FRONT ::

:: ENTRY ::

:: KITCHEN + BREAKFAST NOOK ::

:: FAMILY ROOM ::

:: MUDROOM ::

:: POWDER ROOM ::

:: OFFICE ::

:: PLAYROOM ::

:: MASTER BEDROOM ::

:: MASTER BATHROOM ::

:: BOYS ROOM ::

:: BOYS BATH ::

:: NURSERY ::

:: MANCAVE ::

:: EXTERIOR ::

Alrighty then, there you have it. One more down for the books! Now we continue on wrapping up another 3 before years end.. Wish me luck!

Photography by: Tessa Neustadt

  1. Would you be willing to share a source or brand/model for the dining room light fixture in your Holla at La Jolla project?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *